Koehl & Borkelmans logo
 
Koehl & Borkelmans - De juiste afwerking van vezels, garen en weefsels

Sossna Spinnerets

Get the Flash Player to see this player.

Het hart van de spinmachine

Sossna SpinneretsEr wordt wel eens beweerd dat de spinplaten het hart vormen van de spinmachine. We zijn er fier op te kunnen stellen dat de speciaal ontworpen en op maat gemaakte harten van Sossna Spinnerets®, momenteel wereldwijd kloppen in vele bedrijven waar synthetische vezels en garen geproduceerd worden.

Sossna GmbH werd opgericht in 1985 als een in Duitsland gevestigd bedrijf in de machinebouw, gespecialiseerd in machinebouw voor de productie van synthetische vezels en garen. Ons assortiment omvat alle soorten van spinplaten voor smeltspinprocessen van multifilamenten en stapelvezels, spinpaketten, complete spinpaketten en spinplaten voor het bi-component spinnen, spinplaten voor melt blown, spun bond en spun laced non-wovens. We kunnen stellen dat we op dit ogenblik in de wereld van synthetische vezels gekend zijn als een betrouwbare partner en leverancier van spinplaten en spinpaketten.

Sossna GmbH specialiseert zich niet alleen in de productie van spinplaten en spinpaketten, maar ook in het spinproces. Spinplaten en spinpaketten kunnen geleverd worden op basis van een tekening of op basis van een monster, en daarenboven bieden wij de professionele service aan nieuwe spinplaten te ontwikkelen, of bestaande spinplaten te modificeren op het vlak van dimensies en profielen van de gaatjes, inclusief optimalisering en modificatie van het spinpakket-design.

Aarzel niet contact met ons op te nemen via de contactpagina voor meer informatie of technische ondersteuning.

Koehl & Borkelmans

Torenstraat 3 - B-3680 Maaseik
Tel: +32-89-36.50.50 | Fax: +32-89-36.50.59