Koehl & Borkelmans logo
 
Koehl & Borkelmans - De juiste afwerking van vezels, garen en weefsels

Koehl & Borkelmans

Get the Flash Player to see this player.

Service met een visie

Naast de uitstekende service als agentschap van diverse toonaangevende fabrikanten in de textielindustrie, biedt Koehl & Borkelmans ook een eigen product aan, namelijk DEVORAXIL KF, een siliconen spray, en doet het aan consultancy.

DEVORAXIL KF

Universeel transparant glij-, smeer- en antihechtingsmiddel op basis van hittebestendige grondstoffen.

Product

DEVORAXIL KF is een product dat gebruikt wordt om de oppervlakte van de spinplaten te beschermen. Het zorgt ervoor dat deze oppervlakte veel minder vaak gereinigd moeten worden, doordat het een heel efficiënt anti - hechtingsmiddel is.

Kenmerken

DEVORAXIL KF heeft de volgende kenmerken:

 • Uitstekende losweek- en smeercapaciteiten
 • Verhoogt de veiligheid en properheid in het spingebied aangezien er geen gasvlam aanwezig is
 • Zuinig in verbruik
 • Machines moeten minder vaak stil gelegd worden omdat er minder vaak gereinigd moet worden
 • Verhoogde productiviteit
 • Optimalisatie van de productkwaliteit
 • Geen fysiologische risico’s
 • Uitstekende bescherming tegen corrosie
 • Droogt snel zonder dat het met extra warmte bestraald moet worden
 • Eenvoudig aan te brengen spray
 • Werkzaam tot op 300°C.

Gebruik

Verstuif op het te behandelen oppervlak, vanop een afstand van ongeveer 25 à 30 cm.

Verpakking

Verpakking:      400 ml aerosol spuitbus.
                         12 spuitbussen per kist.
Bewaren:          droog, niet warmer dan 50° C.
Houdbaarheid:  2 jaar.

image

Consultancy

Koehl & Borkelmans biedt ook een consultancy – dienst aan, waarbij samen met de klant gestreefd wordt naar de optimalisatie van zijn bedrijfsprocessen, door het leveren van kwalitatief hoogstaande en aangepaste expertise. Koehl & Borkelmans is met deze consultancy – diensten actief in de extrusie voor de vervaardiging van synthetische garens en vezels in de textielindustrie. Een externe blik  kan van doorslaggevende betekenis zijn om over de eigen horizon heen te kijken en op een optimale manier aansluiting te vinden bij de markt.

Deskundig advies

Koehl & Borkelmans adviseert en begeleidt bedrijven op het gebied van de extrusie van de vervaardiging van synthetische garens en vezels in de textielindustrie. Zowel voor bedrijven die nieuw zijn, als voor bedrijven die al langer bekend zijn met deze processen.
Wij werken met eenmalige adviestrajecten en met structurele adviestrajecten waarbij wij als vast klankbord en sparringpartner voor de klant fungeren.

Advies op maat

Ieder adviestraject is anders. Het advies verschilt per organisatie en is altijd op maat. Elke organisatie heeft namelijk haar eigen kenmerken, behoeftes en cultuur. Allereerst wordt samen bekeken hoever de organisatie al bekend is met de processen. Een ander belangrijk aspect is het draagvlak wat er is binnen de organisatie voor de implementatie van veranderingen. In hoeverre is er weerstand ten opzichte van veranderingen? Hoe kun je draagvlak creëren?

Helder en begrijpelijk

In heldere en begrijpbare taal leggen wij u uit hoe wij denken dat de processen optimaal zouden kunnen verlopen, over wat zo’n optimaal proces in extrusie van de vervaardiging van synthetische garens en vezels in de textielindustrie nu precies inhoudt, en wat u, steeds volgens ons, beter wel en beter niet kunt doen. Hierbij maken we gebruik van duidelijke en praktische voorbeelden en gaan we samen met u aan de machines (training on the job). Aan de hand van casussen uit de praktijk van vergelijkbare bedrijven leggen wij u mogelijke oplossingen voor en tonen u de resultaten die hiermee geboekt zijn. Zo kunt u beter een onderbouwde beslissing nemen en meer rendement en succes behalen.

Samengevat:

 • Deskundig advies omtrent extrusie van de vervaardiging van synthetische garens en vezels in de textielindustrie.
 • Oplossingen op maat
 • Tips en uitleg in heldere begrijpbare taal
 • Ook voor bedrijven die nieuwkomers zijn in dit domein

Kies voor ervaring, betrouwbaarheid en deskundigheid

Koehl & Borkelmans heeft ruime ervaring met adviesprojecten voor bedrijven op het gebied van extrusie van de vervaardiging van synthetische garens en vezels in de textielindustrie.  Wij staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiency tegen een scherpe prijs.
Neem vandaag nog contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.

image

Koehl & Borkelmans

Torenstraat 3 - B-3680 Maaseik
Tel: +32-89-36.50.50 | Fax: +32-89-36.50.59