Koehl & Borkelmans logo
 
Koehl & Borkelmans - De juiste afwerking van vezels, garen en weefsels

Hubron

Get the Flash Player to see this player.

Unieke oplossingen voor filamenten, vezels en tapes

Hubron

Hubron (International) Ltd heeft een breed scala aan zwarte masterbatches ontworpen die specifiek voldoen aan de strenge eisen van tape- en vezel- extrusie. De Hubron masterbatches worden gekenmerkt door een zeer hoog niveau van dispersie houden rekening met het kritische effect van de viscositeit. Dit, samen met de keuze van een geschikt dragermateriaal, leidt tot een verhoogde efficientie in extrusie en een geringe drukopbouw op de filters, waardoor de de zwarte masterbatches van Hubron de gebruikers toelaat een lange probleemloze productie uit te voeren.
Hubron begrijpt de eisen van het continue extrusieproces van synthetische vezels van 2 tot 30 deniers en levert types die vezelbreuken vermijden en de treksterkte behouden. Hubron masterbatches bevatten uitsluitend hoogwaardige grondstoffen.
Typische toepassingen voor Hubron polyolefinische zwarte masterbatches zijn synthetische stapelvezels, tapijtgarens (BCF) en “spunbond non-wovens” . Eind-toepassingen zijn onder meer: geotextiel, tapijten en bekleding.

Koehl & Borkelmans

Torenstraat 3 - B-3680 Maaseik
Tel: +32-89-36.50.50 | Fax: +32-89-36.50.59