Koehl & Borkelmans logo
 
Koehl & Borkelmans - De juiste afwerking van vezels, garen en weefsels

Nieuwe collega

Met genoegen wil ik u onze nieuwe medewerker de heer Dirk Coppée voorstellen.

Hij is op 1 augustus jl. bij Koehl & Borkelmans in dienst getreden en werd aldus   collega van de heer Christiaan Dejonghe en mijzelf.

Dirk Coppée heeft voor meerdere grote bedrijven gewerkt, als textielveredelaar, ververij - en finishingleider en area sales manager.

Zijn ideeën en ambities sluiten perfect aan bij de doelen die Koehl & Borkelmans zich stelt: een optimale klantenservice, waarbij flexibiliteit, correct handelen en een sterke betrokkenheid prioriteiten zijn.

Dirk Coppée zal zich in hoofdzaak bezig houden met de textielhulpmiddelen van Zschimmer & Schwarz , maar zal de heer Christiaan Dejonghe en mijzelf ook ondersteunen in de domeinen Filtertechnik.Europe GmbH - Heinsberg, Process Control GmbH - Birstein,Hubron International Ltd. - Manchester, Sossna Spinnerets - Marl & Farè S.p.a. - Fagnano Olona.

Dirk Coppée zal u weldra contacteren voor een persoonlijke kennismaking.
Hij zal bij die gelegenheid graag uw wensen en uw verwachtingen aanhoren.

Wij kijken ernaar uit om samen met u onze goede samenwerking voort te zetten.

Met vriendelijke groeten,


Willy Borkelmans

 

Sossna spinnerettester MSiD-13184-A

Tijdens dagelijkse contacten met onze klanten en vertegenwoordigers viel dikwijls de vraag naar een eenvoudig spinneret inspectie systeem, dat hen in staat zou stellen na te gaan of de spinnerets compleet en goed gereinigd zijn na het uitvoeren van het reinigingsproces.
Een lange periode experimenteren en ontwikkelen, in samenwerking met onze onderdeelleveranciers, leverde uiteindelijk een geschikt en gebruiksvriendelijk apparaat op.
In bijlage vindt u hiervan foto’s met specificaties, die u kan nakijken en gebruiken als referentie.
Het apparaat is modulair opgebouwd :
alle onderdelen zijn volledig verplaats- en demonteerbaar, zodat ze aangepast kunnen worden aan elke situatie en beantwoorden aan uw specifieke vereisten.

De prijs voor het volledige inspectie systeem, met inbegrip van de software, bedraagt ongeveer 7200,00 euro.

Mogen wij u vragen om het systeem nader te bekijken, en als er vragen mochten zijn, aarzel dan alstublieft niet om contact met ons op te nemen zodat wij u ons nieuw product diepgaander kunnen voorstellen.


13184-331.pdf

SOLIDS 2011: breed podium aan kennisuitwisseling voor de processing industrie

Op 06 & 07/04/2011 nemen Koehl & Borkelmans en Tecmachem deel aan de beurs SOLIDS in Antwerp Expo.
Doorheen de jaren is SOLIDS een begrip geworden in de wereld van vaste stoftechnologie.
Het vormt een breed podium aan kennisuitwisseling waar producenten en verwerkers van poeders, granulaten en bulkgoederen elkaar ontmoeten.

SOLIDS 2011 biedt een totaalplatform aan waar exposanten hun bezoekers op de hoogte kunnen brengen van de nieuwste evoluties en trends, samen oplossingen kunnen bedenken en zaken doen.

Wij verwelkomen U graag op onze stand 2306 ! 

Samenwerking Hubron International Ltd en Koehl & Borkelmans N.V.

Vanaf 01 februari 2011 vertegenwoordigt Koel & Borkelmans de black Masterbatch van Hubron International Ltd (http://www.hubron.com) in de textielindustrie voor de regio Benelux.
Indien u verdere informatie wenst over deze samenwerking, staan wij steeds ter beschikking, of kan u onze website bezoeken.

Overlijdensbericht

Zeer bedroefd, doch dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend, delen wij u mede dat wij onverwacht afscheid hebben moeten nemen van

Sef Weling

SEF WELING
14 augustus 1940 - 29 maart 2010
Mien Weling-Beckerszijn echtgenote
Nicole Weling en Arnt Anderson
Steffen en Jonas
Carla en Jos Bessems-Weling
D’ryce en Me’shellezijn kinderen en kleinkinderen
Familie en vrienden
Het Koehl & Borkelmans-Team Maaseik

Overlijdensbericht

Bedroefd hebben wij afscheid genomen van onze geliefde:

Dhr Koehl

WINFRIED KOEHL
17 augustus 1936 Eupen15 juni 2009 Kelmis
Bertha Cecilia Koehl-Rojaszijn echtgenote
Linda en Lena Koehlzijn dochter en kleindochter
evenals andere verwanten en vrienden
Het Koehl & Borkelmans-Team Maaseik

Stopzetting samenwerking Premix OY en Koehl & Borkelmans N.V.

Vanaf 1 januari 2009 werd de samenwerking met de firma Premix OY Finland (http://www.premix.fi) stopgezet met betrekking tot de zwarte masterbatches Preblack. Deze stopzetting is het gevolg van de verandering van strategie bij Premix OY Finland, waarbij deze firma weg wil van de zwarte masterbatches en zich volledig wil toeleggen op conductieve compounds en plastics.
We willen langs deze weg de mensen van Premix OY Finland bedanken voor de jarenlange fijne samenwerking en wensen hun veel succes met hun nieuwe uitdagingen in het domein van de conductieve compounds en plastics.
Wij zijn inmiddels op zoek naar alternatieven met dezelfde kwalitatieve eigenschappen en zullen u op de hoogte brengen zodra wij deze gevonden hebben.

Koehl & Borkelmans nodigt u uit !

Openbedrijvendag logo

Ter gelegenheid van de Open Bedrijvendag bieden wij u een unieke en exclusieve kijk achter de schermen. Kom op 5 oktober 2008 zeker eens langs voor een bezoek aan onze bedrijfsruimtes. Breng gerust uw familie en vrienden mee. Wij verwelkomen u graag tussen 10 en 17u in de Torenstraat 3 te 3680 Maaseik. Openbedrijvendag

Samenwerking Goller Textilmaschinen GmbH en Koehl & Borkelmans N.V.

Vanaf 1 juli 2008 zal Koehl & Borkelmans N.V. gaan samenwerken met de firma Goller Textilmaschinen, Duitsland (http://www.goller.de) voor de regio Benelux.
Indien u verdere informatie wenst over deze samenwerking, staan wij steeds ter beschikking, of kan u onze website bezoeken.

Samenwerking Farè S.p.A. en Koehl & Borkelmans N.V.

Vanaf 1 juli 2007 zal Koehl & Borkelmans N.V. de firma Farè S.p.A. Italy (http://www.farespa.com) gaan vertegenwoordigen, voor de regio’s Benelux, Frankrijk en Duitsland.
Indien u verdere informatie wenst over deze samenwerking, staan wij steeds ter beschikking, of kan u onze website bezoeken.

Koehl & Borkelmans is verhuisd!

Op 26 maart 2007 nam Koehl & Borkelmans haar intrek in een nieuw kantoor in het historische hart van Maaseik.

Het nieuwe post- en bezoekadres is Torenstraat 3, B-3680 Maaseik. Telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd.

Koehl & Borkelmans

Torenstraat 3 - B-3680 Maaseik
Tel: +32-89-36.50.50 | Fax: +32-89-36.50.59